AnnonsI love when it is trashed ..


Skärmavbild 2013-04-04 kl. 22.07.44

 

Kommer ni ihåg denna bild? Jag bloggade om dessa jeans för någon månad sedan, la även ut det på instagram. Många tycker det var skitfult, medans jag tycker det är asballt haha. Har alltid haft något för det där riktigt slitna, tycker det är sjukt snyggt speciellt om man har bruna fina ben. Jag tänkte nämligen ge mig på att göra ett par egna snart.  Ska nog rota fram några schyssta jeans här hemma eller gå till någon grym second hand butik och hitta ett par riktigt baggy-jeans och göra om. Sen fram med sax, kniv, rivjärn och sandpapper. Så ska jag nog se till att ha ett par liknande.. Vi får se hur det blir med den saken. Håll utkik =)

 

 

– I freakin love this jeans, so damn cool. I think i’m gonna make me a couple trashed jeans of my own .. What do you think?

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/white-roses-and-the-white-bag/