Annons
AnnonsI N S P I R A T I O N


Skärmavbild 2014-04-12 kl. 19.59.59.jpg

 

Det här är min inspiration för dagen, jag älskar inspirerade bilder. Det typ rycker i hela kroppen, här är några favoriter från min inspo-mapp. Det är många som frågat om jag har TUMBLR, dock har jag tyvärr inte det men är lite sugen på att skaffa det. Mycket möjligt att jag gör det =) Har ni några grymma TUMBLR ni följer? Tipsa mig då gärna, vill ha alla tips jag kan få. Nu ska jag mysa med Tove, vi ska laga middag och gosa ner oss i soffan med Ben&Jerry’s perfekt lördag.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/latest-outfits-favorite/