AnnonsI N S T A L I C I O U S


image

INSTA min favoritplats i världen haha skämtosido! Men tusan vad jag hänger där haha, kan kalla mig lite smått beroende minst sagt. Jag når även snart 10.000 följare där vilket gör mig så glad hihi. Jag är så tacksam för varenda lilla människa som följer mig. Älskar att inspirera er och dela mina bilder med er. Det var någon som även frågade mig om mitt jobb som Instagram Manager, jag jobbar alltså för Ur&penn där jag sköter hela deras instagram, skapar bilder, tävlingar och svarar på kommentarer. Jag älskar att jobba med Instagram, ta bilder och vara kreativ är ju det bästa som finns. Så dagligen sköter jag tre Instagrams: @Rebfre @Peppsomfan och @Uropenn. Klart ni måste in och följa allihopa =)

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/one-moment-%e2%99%a1/