Annons
AnnonsI NEED YOU.


20140519-144454.jpg

Usch jag har inte mått något vidare senaste tiden, har inte pratat så mycket om det. Just nu känner jag att jag ville skriva lite, jag har haft migrän i flera dagar, sömnbrist, varit sönderstressad, haft panikångest och nu åkt på magkatarren från helvetet. Ibland rinner det över, ibland säger kroppen stopp precis vad den har gjort nu. Jag tänkte skriva ett längre inlägg om detta, för jag vet att det är så många som gillar att jag delar av mig av mina tankar och hur jag mår. Just nu har det blivit för mycket, så nu ska jag ta tåget hem till Norrköping för rehab, träffa min underbara familj och pojkvän. Jag ska bara försöka ta det lugnt och göra det jag mår bra av och försöka stressa ner och hitta ny energi. Jag lever ett hektiskt liv med sjukt många bollar i luften och massor utav jobb, har just nu 4 jobb plus att jag tränar 4-5 ggr i veckan. (vilket jag älskar, jobben och träningen) men ibland älskar jag det jag gör lite för mycket att jag inte kan hantera det. Så nu är det dags att chilla lite och stanna upp. Jag är så tacksam att jag har er, mina vänner, pojkvän och familj. Har inte träffat Henke på nästan 3 veckor och att bara få en kram av honom, känns som hela jag kommer må så mycket bättre. Dagens outfit kommer upp senare, puss på er!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/flowerprint-4/