Annons
AnnonsI SWEAR ON MY CHANEL PILLOW


IMG_5977.jpgIMG_5969.jpgIMG_5959.jpg.jpgIMG_5972.jpg

 

Hur fin är inte min nya kudde med motivet ”I swear on my chanel”, den tillsammans med två tavlor och lite coola vykort landade hemma hos mig i fredags. Kommer ifrån bästa SealoeSå nu måste jag åka till Ikea och inhandla två nya ramar som ska upp i kontoret. Tror det kommer bli himla snyggt, tyvärr är inte hela lägenheten klar ännu, därför jag bara visat er små delar. När allt är klart och på sin plats så ska jag visa er mer bilder. Jag trivs himla bra här iaf, äntligen börjar lägenheten och stockholm kännas som mitt hem. Känns helt underbart =) Bara att hojta  om ni undrar var något är ifrån? Föresten något som inte är så underbart är att min jäkla kamera börja strula efter jag knäppt dessa bilder, tycker den var lite konstig innan.. men nu kommer error och felmeddelande upp, är livrädd att den gått sönder helt. Får försöka kolla upp den imorgon, någon som är grym på kameror? Eller vet var jag ska lämna in den?

– I have a new pillow with the lovely print ”i swear on my chanel” so cool, it’s from Sealoe

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/partypeople-2/