Annons
AnnonsI'm so sick of this.


VARNING FÖR ETT KLAG/DEPP INLÄGG! ( men man kan ju inte alltid vara på top 😉

FUCK THIS SHIT!!

Jag kan inte ens sova för jag hostar, snorar sönder mig själv!! en såndär äcklig rethosta som aldrig vill sluta hosta, den blir bara värre och värre och de låter som jag rökt i 122345310 år när jag hostar. Mina fucking blåsor is killing me, dom sticker, svider, svullnar och vet inte vad!! OOOH! Sen känner jag mig jättehängig och de gör ont i näsan och ont i halsen, och allt känns bara skit. Nu börjar jag få ont i magen med, orkar inte ens sitta här. OJ vad jag tycker synd om mig själv, men ibland så måste man!! Så är jag så arg att jag inte kan gå i skolan, eller jobba och att jag inte kan umgås med mina underbara vänner. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och ligga där hela dagen igen, ska häva i mig isglass också!! Tror jag fått feber nu med, OH! Hejdå!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/fix-trix_750671/