Annons
AnnonsI'm still sick.


Jag både ser ut och känner mig som filuren ovanför! Jag är genomförkyld och hostar som en kossa, och det kliar som fasen i halsen. När ska det gå över? Jag får ju förhoppningsvis reda på provsvaren idag iallafall. Hon sa att hon skulle ringa mig och meddela mig om det, så vi får hoppas hon ringer sen. Så det vart ingen praktik idag alltså, blir att vara hemma idag med. Jag blir ju bara sämre? fan inte bättre? wiiierd. Får la se om jag går imorgon, annars kanske de är lika bra att vara hemma hela veckan, och bli frisk o kry eftersom jag ska jobba i helgen med och så jag kan gå hela nästa vecka 🙂

Tips mot förkylning, halsont och virus och skit? 🙂 GIVE ME!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/my-blue-dream_664325/