Annons
AnnonsIn her shoes

Foto: jag

iiiiiiiiiiih 🙂 dessa underbara skor var mammi och hämtade idag, för dom hade anländt som jag längtat efter dessa underbaringar. Jag säger bara heeeeeeeeej skoorgasm. Jag tycker dom är galet snigga, dessa ska användas flitigt. Slänge på mig dom direkt när jag fick dom (dock inte så snygga till mjukisbyxor) haha men dom var jättesköna, vart helt chockad! inte ens jobbiga att knalla omkring i, meeeeeee laajki 🙂 Visst var de fina? Plus så åkte Mamma ända till linköping idag för att köpa en spegel åt mig som jag så gärna ville ha som var slut i Norrpan, plus hämta hon ut skorna och allt hon gör! Jag kan ha världens snällaste mammi, and you know it! hihi ibland är jag allt lite bortskämd!

happyface, happyface! you are the best

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/she-is-so-fucking-georges_148826/