AnnonsI’ts all bout the beauty


 

Skärmavbild 2013-11-22 kl. 12.38.11

Idag hittar ni mig i en bilaga i Svenska dagbladet, för er som inte har tillgång till tidningen. Kika inhär för att ladda ner tidningen ”Min hud” som pdf, så kan ni läsa artikeln där. Jag tillsammans med två andra bloggare Alexandra & Josefine fick chansen att testa lite produkter sedan recensera dessa. Jag har recenserat Footner, som är som sockor man trär på fötterna under en timma. Efter några dagar lossnar sedan sen all ”död” hud. Det var verkligen något som funkade, nu har jag lena babyfötter =) Kunde jag verkligen behöva, då jag inte varit en höjdare på att sköta mina kära små fötter haha. Det får det bli ändring på, generellt så måste jag bli bättre på allt som har med skönhet att göra. Jag var faktiskt och gjorde mina naglar igår, så de ska ni få se imorgon.

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/everyday-random/