AnnonsJ A R


Skärmavbild 2014-10-31 kl. 00.18.31

Jag får så många frågor om var jag köper mina burkar/glas/muggar så tänkte därför tipsa litegranna, här kommer två grymma trips. Dels nummer 1 som är supersnygg och kommer ifrån House Of Doctor du hittar den snygga muggen hos Kardemumma (min favorit inredningsbutik) och de andra muggarna kommer ifrån Lagerhus, båda är två riktiga fynd och kostar under femtiolappen. Själv älskar jag att göra lyxiga shakes, smoothies och drinkar det är nog lite av min grej har alltid gjort smoothies, dock när jag var mindre var det inte lika nyttiga sådan de var mer som milkshakes och innehöll mest mjölk, glass och sirap haha sjukt gott. Nu älskar jag att göra nyttiga härliga drinkar!

1. Kardemumma.net &  2. Lagerhaus

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/babyblue-coat/