AnnonsJ U M P S U I T


IMG_1745PicMonkey Collage 77IMG_1767IMG_1762PicMonkey Collage (16)IMG_1757IMG_1746 3IMG_1760

Såhär såg jag ut igår, denna jumpsuit har jag inte visat er innan tror jag? Bara på min instagram. Jag verkligen älskar den, skönaste plagget jag äger. Den fungerar lika bra till vardags och till fest. Älskar sånna plagg! Föresten hur fina är inte dessa pärlörhängen? Jag är verkligen ingen pärl-tjej men dessa är i lite coolare tappning. Gillar de starkt!

jumpsuit_monki / shoes_scorett / bag_zara / pearl_tiffianydarlings /

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/b-l-u-e-o-c-e-a-n/