Annons
AnnonsJag är en sjukling.


Mina outfits om dagarna blir inte roligare än detta, jag glider mest runt i min rosa mjukisdress och dricker te och varm choklad, går jag inte i köket och fyller på min kopp sitter jag vid datorn eller ligger i sängen. Det är ungefär vad jag orkar göra. idag mår jag sämre, varför blir det inte bättre? Det kliar och gör ont som satan i halsen, och hostar snart upp mina lungor känns de som? Sen känner jag mig hängig och har huvudvärk, och vaknade imrose och var förkyld med. Men har iaf ingen feber (Y) vilket är skönt. Så jag tog mig i kragen och ringde läkaren, mammi tjatade på mig. Kanske lika bra då? Det skulle ju kunna vara halsfluss eller någe? Nu ska jag fortsätta vila, vi hörs senare 🙂

Fortsätt gärna ställa frågor i frågestunden, ni har tills ikväll på er :):) BOMBA MIG! 😀 har redan 30 kommentarer, wiihuuuuuuu!! Bästa ni
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/ask-me_523598/