Annons
Annonsjag skrattar idag


Nu har jag precis ätit frukost och duschat och packat väskan tom. Nu ska jag snart åka och jobba, jag börjar klockan 10 och jobbar till klockan 2 sen klockan 14.36 åker jag till Varberg 🙂 tar dock 5 timmar, och sak göra först två byten men saken är den att jag sak till Södertälje först, hur går de ihop sig? förstår itne riktigt de är ju uppåt, och jag ska ju neråt hihi men men. wihu, ingen är gladare än mig just nu. Så äntligen ska ja få träffa min lennybus. ♥ Ikväll är det Party på schemat också. Ska bli så jävla kul.

Igår firades Idisen, vi var hemma hos henne och åt, drack, pratade o skratta som idioter! haha tillslut var det bara jag Ida Eva och Sara kvar, herregud vad roligt vi hade, skrattade så jag tjöt. Tjejer vi frå ta tag i de här och åka till ida i arboga till hennes lägenhet där. 🙂 ååh vet ni? Fick ett Thomas sabo armband igår av Ida hur gulligt är inte de? ååh. Synd att jag hade fått ett igår bara när jag vart firad av släkten men men. Ska byta ut idas till en fin berlock som symboliserar henne hihi.

Nu måste jag springa, boskatvligt talat. Pusshej.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/hoppashoppashoppas_56746/