Annons
Annons



K I M O N O


IMG_7841.jpg blowin.jpgPicMonkey Collage 2424.jpgSkärmavbild 2014-06-27 kl. 12.43.07PicMonkey Collage bråvalla.jpgIMG_7849

Hej världens finaste! Jag har haft en grymt bra första dag på Bråvalla med härliga vänner. Bäst igår var helt klart Lana Del Rey och Sam Smith. Jag är lite chockad över hur bra alla faktiskt är live =) Jag är så glad att vädret har hållt i sig i hitils, så igår kunde jag ha shorts, kort topp och bara denna kimono. Köpte den igår föresten, hur fin? Älskar den! Nu ska jag börja göra mig i ordning här för dag nummer 2. Senare kommer det upp ett litet kollage med bilder från gårdagen. Puss på er!

top_bikbok / shorts_old / necklace_h&m /kimono_lindex / sunnies_ur&penn / shoes_choies /

– First day at Bråvalla festival i look like this. Love my new kimono from Lindex, the patterned is amazing.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/f-e-s-t-i-v-a-l/