Annons
AnnonsK I T C H E N


ktchen.jpg
Skicthen inspo.jpg

Som ni vet slår mitt hjärta ett extra slag för inredning, när jag var liten ville jag bli inredningsarkitekt haha. Det skulle jag dock inte ha något emot nu heller, eller? Jag har piffat till i köket nu i helgen, köpt betongkruka, färska kryddor och en vit porslinbricka och träbricka. Börjar bli riktigt fint =) Dock inte helt klart ännu, jag saknar en fin skål, marmorbricka, snygga kryddor, en tavla och ett citronträd sen är jag nöjd. Ovan ser ni min köksinspiration för tillfället. Älskar vitt blandat med trä och rustikt. Så sjukt snygg med ”industri” inslag. Bryta det vita lite =) Nu ska jag sova, vi hörs imorgon finisar!

1. Kardemumma.net, 2. Kardemumma.net, 3. Plantagen, 4. Granit, 5.H&M Home 6. Sealoe, 7.Nicolas Wahe, 8. Granit 9. Granit

– I love interior, like you know. Here is my latest must haves and inspiration for my kitchen. Soon it’s finish, and then i can show you some pictures.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/c-k/