Annons
AnnonsKALMAR FASHION WEEK


IMG_5670 77

Nu befinner jag mig i Kalmar på Calmars stadshotell där vi även kommer hållas till, jag är här för Kalmar Fashion week. Så imorgon och på Lördag 15.30 kan man komma hit och lyssna på mig. Jag kommer prata om trender, mode, min blogg samt visa tre looks som jag har stylat. Jag har bara varit i Kalmar en kortis innan, så ska bli roligt att vara här. Vore även så kul att träffa några av er. Nu ska jag sova och börja förbereda mig inför morgondagen. Vi hörs mer imorgon, puss på er!

– Now I’m in Kalmar for Kalmar Fashionweek. I’m here to talk about my blog, fashion, trends and show some looks that i have styled. It’s gonna be so fun, I hope to se you <3 Kiss!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/i-n-s-p-o-2/