Annons
AnnonsL A L A L O V E B R E A K F A S T


20140509-101837.jpg20140506-105551.jpg20140505-102612.jpg
image-47.jpg
blglgoi.jpg.jpgimage3.jpgIMG_5481.jpgIMG_5254.jpgIMG_5255.jpgIMG_4817.jpgIMG_4462.jpg

Frukostbomb deluxé, eftersom jag har gått från att vara en människa som inte ens ätit frukost till att bli en som älskar att gå upp lite tidigare och göra en stört god frukost, oftast de dagar jag är ledig eller är helg. Som sagt alla frukostar ser inte ut såhär, många dagar slänger jag bara i mig en knäcke. Många har frågat om mitt blå porslin, det kommer från märket SPODE och mönsret heter Blue Italian, du hittar det här. Påtal om frukost, så ska jag nu åka in till stan och på ELLE Beauty Awards pressfrukost. Jag ska dit tillsammans med fina Gina Bjuder på lite bilder från det senare idag =) Sålänge får ni följa mig med på instagram: @rebfre Puss!

– Alot of breakfast, i just love long big breakfast. So perfect to start the day with. Here is my latest breakfast pictures. Now it’s time for ELLE Beauty Award press breakfast. Talk to you later!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/white-black-gold/