AnnonsLatest order @ Nelly


Skärmavbild 2013-02-05 kl. 17.28.121. 2. 3. 4.

Min senaste order från Nelly. Jag lyckade fynda lite på Nellys stora rea, jag hade inte gjort det innan. Så dessa godbitar blev det, håret får ni se senare eller imorgon när jag kan få bättre bilder. Kanks lägger upp på instagram innan så ni som inte följer mig där följ mig på rebfre

 

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/black-silver/