AnnonsLE LOVE


IMG_9884 (1)IMG_9888
IMG_15277

Idag är jag lite extra lycklig, för om en vecka kommer jag och mitt hjärta bo tillsammans igen. Efter nästan ett halvårs distans och inte allt setts särskilt mycket ska det bli helt underbart att få ihop igen =) Jag ska absolut inte klaga, jag har både vänner och bekanta som har distanser som är tio reser värre. Jag och Henke hade ju nästan bott med varandra i 3 år innan vi hade distans, det är väl mycket därför det varit ovant och lite jobbigt. Jag tycker ändå det har fungerat hur bra som helst, självklart lite extra tomt i lägenheten och om kvällarna och eftersom jag är så rastlös och sällskapssjuk haha. Det jag gillar med distans är att man värdesätter tiden lite annorlunda, när man väl ses får man verkligen kvalité-tid med varandra och verkligen längtar efter varandra. Men nu är jag så glad för att vi ska bo tillsammans igen i vår nya fina lya =) Som sagt mer bilder från den kommer!

– I’m so happy, because about one week I’m moving in with my boyfriend again. Oh I’m so excited about this. Love this and love him!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/fem-snabba/