Annons
Annonslet’s have a ball


Loppisen gick bra, tillslut kammade jag iaf hem 900 kr, det är ändå helt okej. Det bästa med loppis är att man kan kika runt och se vad de andra har för något, och hitta guldklimparna före alla andra. Jag kan säga att jag har gjort riktiga fynd idag, både till lägenheten och till mig själv. Tänkte visa de lite senare, collage-tröjan ovan fyndade jag idag för tjugofem kronor. Love it! Hur jag tänkt matcha den, får ni se senare.

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/minna-shoes/