Annons
AnnonsLIGHT BLUE & LEOPRINT


Skärmavbild 2014-04-15 kl. 23.50.43_MG_5586.jpg

 

Hej finisar! Jag hann att fota med fina Gina idag, det trodde jag aldrig haha. Vi är ett så bra team hon och jag, snabba och effektiva. Bra blir det också! Som sagt Linnéa och Tone är här. Så vi har druckit vin, ätit tacos och pratat och skrattat åt allt mellan himmel och jord. Så underbara människor! Nu ska jag fortsätta hänga med dom innan det är sängdags. Hela outfiten får ni imorgon, puss på er!

Photo by: Gina Mannberg

Here is some sneak on todays shot with Gina Mannberg. Light blue and leoprint i like the combo. You got the whole outfit tomorrow =)

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/happy-girl/