Annons
Annons#LOVELIFE


IMG_6319.jpgPicMonkey Collage.jpg.jpgIMG_6327.jpg.jpgIMG_6319.jpg.jpg

ÅH! Jag kan inte må bättre just nu, på riktigt så tror jag inte denna resa kunde ha kommit lägligare än den gjorde. Precis vad jag och mitt hjärta behövde =) En vecka med bara sol, bad, mys,träning avkoppling, läsning, musik, god mat och drinkar. Idag har vi suttit och göttat oss i den här fantastiska stolen, jag vill ta med den hem till min balkong haha. Såg att Plantagen har en liknande i svart, kanske ska slå till? Vi hörs senare, pusss!

– This is life, how wonderful? This is what i need, one week with sun, tan, pool, relaxing, training, food and drinks. And this chair is amazing, i want one on my balcony home haha. Talk to you later, kiss!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/b-r-e-a-k-f-a-s-t-m-o-r-n-i-n-g/