Annonslovely spring.


koh samet

Halla dar mina finisar. Jag som lovat er en massa härlig bloggning, sa har jag inte uppdaterat ett skit. Men man hinner tyvärr inte, speciellt inte direkt när man kommit hem, så mycket som ska göras och så många man ska träffa. Ni skulle se när jag kom hem, innan jag träffa mamma,pappa & brorsan. Det var en helt sjuk känsla, det pirra i hela mig och jag var nervös. Det var så grymt härligt att få se dem igen. Man uppskattar och ser saker på ett annat sätt när man varit iväg så länge.

Det är i alla fall helt underbart att vara hemma igen, igår så åkte vi ut till Lindös båtshamn och åt glass på bryggan, sedan på kvällen drog vi till Bishops och tog några glas där i kvällsolen. GALET UNDERBART! älskade våren är här, sa sjukt skont att komma hem till.

Senare ikväll får ni se en massa bilder.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/honey-im-home_229118-2/