Annons
AnnonsLucka nr 7


Lucka nr 7

Hej världens finaste läsare! Jag vill börja med att säga att jag tycker det är så grymt roligt att ni är så många som deltar i min julkalender, det är ju för er jag gör detta. Vissa utav er tänker säkert ”jag skiter i att delta, kommer ändå inte vinna” deltar du inte, vinner du absolut inte. Du kan vinna lika mycket som vem som helst, delta i så många luckor som möjligt så ökar du din chans att vinna.  Så nu kör vi, delta och vinn julklappen åt någon annan? Hur skönt vore det inte att redan ha klar en julklapp? Bakom dagens lucka gömmer sig fantastisk makeup från Sheer Cover, jag älskar deras smink.

Om produktenSheer Cover Studio är mineralsmink som håller hela dagen och vårdar din hy. Passar alla hudtyper och är fritt från olja, parfym, färgämnen och talk. Mineral Foundation, Sun-kissed Bronzing Minerals och Concealer & Brighten Trio ger dig en komplett strålande bas! Kitet har ett värde av 557 kr

För att tävla ska du:

– Svara på frågan: Vad är det för speciellt med just Sheer Cover?
– Kommentera här med svaret samt ditt namn och mailadress.
– Lycka till!

TAGGAR
51 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/black-fur/