Annons
AnnonsM A G I C A L


Processed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with g3 presetPicMonkey Collage (32)Processed with VSCOcam with g3 preset
Processed with VSCOcam with g3 preset

Här kommer några fler bilder från gårdagens plåtning, alltså ser ni hur fint det är? Längtar tills man kan åka dit på sommaren. Det var helt sinnesjukt kallt när vi tog dessa bilder, ett under om jag inte blir sjuk. Får hoppas jag klarar mig! Vore så roligt att höra vad ni tycker om dessa bilder? =) Gillar ni dessa typ av bilder ibland? Jag tycker det är roligt att bryta av med sådana bilder mot allt annat. Nu ska jag få lite mer jobb gjort här innan det är sovdags, har varit en lång dag på jobbet, sen träning hem och äta, redigera bilder och fixa. Vi hörs imorgon, puss på er!

Photo: Angelica Swansström

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/blue-lagoon/