AnnonsM A G I C A L


Processed with VSCOcam with f2 preset

WOW! Jag var och plåtades med grymma Angelica tidigare idag, vi gick all in på Bohemian-Chic-gypsy stil. Vi tänkte först fota på en äng, men in i det sista bytte vi location till vattnet. Alltså bilderna är så fina och jag längtar som ett litet barn på julafton tills jag får dem allihop. Bjuder på en sneak, alltså hur fin? Åh! Angelica är verkligen superduktig och hur skön som helst och lika knäpp och galen som mig haha. Älskar när man springer på nya människor som man bara klickar med efter ett par timmar. Det är livet!

Ph: Angelica Swanstöm

– WOW! Here is one sneak peek from todays photosession with beautiful and talented Angelica. She is really amazing, the pictures is magic. I can’t wait to show you more, but i have to. Tomorrow you find more from this shoot. Hope you also like this?

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/popaganda14/