Annons
AnnonsM I N T Y


jojj.jpgmityyy.jpgimage-53.jpgPicMonkey Collage 4242.jpgfw.jpg
MINT från top till tå blev det igår, ibland tycker jag det är så fint att gå all in på en färg fast med olika material så det ändå inte blir för mycket. Mint är ju en utav mina favoritfärger och har varit det flera i flera år. Såhär såg jag ut igår när jag och hjärtat var på lite ärenden. På kväll blev det som sagt att se Let’s dance live med Natta. Det var så trevligt, åt god middag, drack vin och titta på alla duktiga dansare =) Så synd att Kenza åkt ut, tyckte hon var så himla duktig och helt klart borde varit i final. Igår gick iaf dom jag ville vidare, så det var ju kul =) Ska se om jag lägger upp lite bilder från kvällen sen. Nu ska jag ut och springa intervaller, HEJA MIG! Bara blivit ett träningspass denna vecka, därför måste jag kötta på lite extra i helgen. Vi hörs senare, puss på er!

pants_H&M design award / bag_zara / knit_h&m trend / sunnies_ginatricot / shoes_nikeairmax

– Here is yesterdays outfit. Mint from top tot toe. Mint is one of my favorite colors. So fresh! 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/f-r-i-d-a-y/