Annons
AnnonsMAGAZINE + SHOES + BEAUTY


IMG_7810.jpgIMG_7825IMG_7822IMG_7819

Ny tidning, nya skor och nytt smink. Hur härligt? Jag har ju som ni säkert redan sett ett par leopard slippers från H&M, men de köpte jag mest för jag var tvungen att ha ett par sådana skor då, tror bara det kostade 149 kr. Nu kände jag att det var dags för ett par nya, lite mer rejäla och i bra kvalitét. Så mina senaste tillskott bland skorna är dessa godingar. Perfekt nu till sommaren också, de lär invigas så fort jag är på fötter igen. Skorna hittar du hos Sarenza.se.

– New in, new shoes, new magazine and new makeup. How lovely? This shoes from Sarenza.se (Steve Madden) is so wonderful, this is also really comfy.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/festival-baby-2/