Annons
AnnonsMARBLE + GOLD + RUSTIC


Skärmavbild 2014-06-09 kl. 23.45.00.jpg

Godnatt fina ni! Här sitter jag och jobbar, jag är en sådan nattmänniska. Jag har alltid som mest inspiration, tankar och idéer på natten, visst är det konstigt? Är ni likadana? Bjuder på lite härlig inredning, är helt kär i ananaslampan, så glad att jag hittat denna, eftersom jag kärade ner mig i den från Zara home som är slutsåld. Att jag älskar marmor är ingen nyhet, H&M har fått in så mycket fint. Idag har jag föresten haft en riktgt bajsdag, eller den började bra men slutade mindre bra. Imorse var jag på pressfrukost med CHIC och Moderådet. Det var dock väldigt trevligt och spännande att få lyssna på de talangfulla och nyblivna designerna. Så duktiga, jag drömmer fortfarande om att designa, så häftigt! Nu ska jag inte babbla för mycket här, utan det är dags att sova. Imorgon väntas träning och fitnessplåtning, så taggad!!

1.H&M 2. Kardemumma 3. Kardemumma 4.H&M 5. H&M 6. H&M 7. Sealoe 8. Voluspa 9. Lagerhaus 10. House doctor

– Goodnight my lovely readers, before i sleep i show you my favorites interior stuff right now. I love marble and gold, I can’t get enough. And this pineapple lap is amazing, must have!!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/m-y-week-weekend/