Annons
AnnonsME IN THE FRIDA MAGAZINE.


Som jag skrev tidigare var jag med i FRIDA tidningen i en debatt mot skådespelaren Dilan Gwyn. Det var om man var för eller emot shoppinghetsen. Jag var ju för nudå, och då måste de ju självklart trycka extra på det i texten. Sen förstår jag sälvklart hur skadligt det är för miljön, och hur oerhört mycket vi slänger. Just därför älskar jag Second hand, för att människor ger bort/säljer istället för att bara slänga. Det jag ville få fram i min debatt var att, det finns så otroligt mycket tjejer och killar som älskar kläder, som jobbar med kläder, och hela den biten. Idag är inte kläder, något vi bara har på oss, utan det är så mycket mer. Just därför så ville jag få fram, att jag tror inte att folk kommer sluta handla kläder ändå, utan att det är snarare upp till de stora företagen inom modeindustrin tillsammans med tillverkarna att försöka få ned priserna på miljö vänliga kläder. För idag i samhället så kostar oftast de miljöriktiga/ekologiska kläderna mycket mer än de ”vanliga”. De gör att vi kunder, speciellt de yngre kanske handlar det som är billigare. Som sagt idag köper vi inte kläder av behov, utan snarare för att vi älskar det. Vi lever i ett konsumtionssamhälle, där vi gillar att spendera pengar. Många köper hellre ett par schyssta jeans, skor eller äska de spanat in och lever på nudlar resten av månaden. Det är supertråkigt att naturen tar stryk, men jag tror tyvärr inte att de kommer få folk att sluta shoppa. Däremot tycker jag folk kan dra ner kanske på viss shopping, jag vet folk som. t.ex köper nya trosor istället för att tvätta de. De är sjukt onödigt, nu låter de som jag både är för och emot. Det är jag också ..

Hoppas ni förstår hur jag tänker, och vad jag ville få fram =) Tyvärr kom tidningen ut för ett tag sen, och finns inte att få tag i tyvärr. Men på Fredag, så är jag med i en annan tidning. Mer om det då!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/with-lovely-pearls-and-sequins/