Annons
AnnonsMINT SHOES


IMG_6686IMG_6666IMG_6693

Ni skymtade ju mina nya mintgröna löparskor i en outfit. Här är lite närmre bilder på de, köpte dem i Turkiet. Har alltid velat ha ett par i mintgrönt som är min favoritfärg, men inte hittat några fina. Så när dessa stod framför mig kunde jag inte mostå. Åh de är ju så sköna också! Eftersom jag tränar så mycket nu för tiden, kan det vara roligt att ha lite olika skor att byta med och matcha med mina olika träingsoutfit men även ha annars också. Perfekta vardagsskor också, fick även hem 2 par träningsskor igår med. De ena är så fina, ni ska få se dem också. Nu ska jag vila lite igen, har åkt på någon magsjuka .. fyfan! Ska se om jag kommer bort till affären för att köpa blåbärssoppa, vitt bröd och annat stoppande. Har ni bra tips? Hit me!

– Here is closer pictures of my new shoes. I love this color, i want to wear this every day haha. They are so comfy also!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/vacation-outfits/