AnnonsMIX & MATCH


OLYMPUS DIGITAL CAMERAPicMonkey Collage beach.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gårdagens outfit såg ut såhär haha, hur härligt? Nya bikinin från Monki och nya hatten från River Island. Denna bikinin hör egentligen inte ihop, men tyckte det var fint att matcha de tillsammans. Lite mix & match. Tur att det är bra väder och varmt, så jag hinner använda alla bikinis jag har haha. Det sjuka är att jag inhandlade en bikini här nere i Köpenhamn samt att en ny är påväg hem i brevlådan. Jag har ju fan en bikinisjukdom på riktigt haha. Nu måste jag springa, hörs lite senare =)

Bikini_ Monki / Hat_River Island / Sunnies_ Bikbok (old)

– Here is yesterdays outfit haha. So nice to only wear bikini and a hat. This bikini is new from Monki, like the combo of mix and match. Talk to you later sweeties!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/c-a-n-d-y-f-l-o-s-s/