AnnonsMOVIE MAKING WITH MONKI


IMG_1299

IMG_1307

IMG_1326

Här är lite ”behind the scenes” när jag spelade in film med Monki. Allt är på engelska, så är lite rädd för mitt uttal och mitt språk men ska bli så roligt att se när det är klart. Denna film är till hemsidan och till deras instagram. Så roligt, den tjejen som intervjuade mig var helt fantastisk. Så himla go! Jag säger till när den är uppe, nu har jag såå mycket bilder att gå igenom. Så räkna med en riktig bildbomb från helgen.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/rose-2/