Annons
AnnonsMy best friend.


Detta är min bästa vän för tillfället! hihi bästa sololja. Dock börjar den ta slut snart, så ska allt ta och köpa mig en ny tror jag? Det är en olja som man egentligen ska spruta på 20 min innan man går ut i solen, men jag brukar ta på den när jag solar, den gör att man blir brunare 2 gånger snabbare den alltså skyndar på brunheten 😀 meeeee lajk. Har legat lite mer än en timma nu, nu ska jag ut igen. Älskaaaaaaaaaar det här vädret. Vad har ni för er denna dag? Hoppas inte ni sitter vid datorn? 😉 ut i solen med er.

Den finns att köpa på Lindex, åhlens osv kostar unegfär 129:- men man måste nog vara lite försiktig och ha rätt bra pigment så man inte bränner sig. I Sverige funkar de perfekt tycker jag, dock börjar ju solen bli starkare här med men iaf.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/underbart_427033/