Annons
AnnonsMY GOLDEN BABY


IMG_0032.JPG

IMG_0033.JPG

IMG_0031.JPG

Åh nu har min guldiga älskling kommit <3 som jag längtat! Jag har ju kört Samsung Alpha innan, fick äran att testa den. Gillade faktiskt den skarpt, tänkte göra ett inlägg med skillnaderna då många önskat det. Men den Apple/iPhone nörd som jag är var jag bara tvungen att ha sexan, har ju haft iPhone sen den första kom. Då är det svårt att gå över till något annat men som sagt Samsung Alpha var riktigt grym. Mer om det senare =) Nu ska jag iväg och jobba en kortis och sen ikväll ska jag mysa med Klara & Linnea. Vi tänkte först gå ut och dricka vin men nu fick det bli myskväll och middag hemma istället. Puss på er!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/b-a-n-a-n-a/