Annons
AnnonsMY WEEKEND


Skärmavbild 2014-11-16 kl. 20.30.59
Skärmavbild 2014-11-16 kl. 20.33.15

Jag knäpper ju en hel del bilder med iphonen som jag varken lägger upp på bloggen eller instagram @rebfre, därför tänkte jag att det kunde va lite roligt att ibland visa dem bilderna här i ett kollage. Dessa bilder får sammanfatta min helg, god mat, härligt sällskap, kärlek och en massor mys. Har haft den lugnaste och skönaste helgen på länge =) I fredags hade jag myskväll med tjejerna och i lördags med hjärtat och idag har jag bara tagit det lugnt. Sådana helger behöver man ibland, idag har ju jag och Henke 4 år som sagt och han har styrt upp något imorgon till tisdag och jag är förväntansfull som ett litet barn, undrar så mycket vad det är men det får jag reda på imorgon =)

I have had the best weekend ever, alot of cosy-time, love, friends and alot of lovely food. Here is some snap shots from my weekend. Today me and boyfriend been together in four years, 4 years? That’s crazy .. And tomorrow he have a surprise for me, I’m so excited …

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/w-i-s-h-3/