Annons
AnnonsN O M I N A T E


images (2)
_MG_9255.jpg

NI är ju världens bästa och finaste läsare, eftersom ni är det så tänkte jag ber er om en liten liten grej. Att nämligen klicka här, skriva in mitt namn och min blogg adress www.rebfre.se och nominera mig till Årets Modeblogg i Blogawards. Jag skulle bli så fantastiskt glad då, sådana här nomineringar betyder så mycket för mig. Jag har redan varit nominerad fyra gånger tack vare er, detta kan bli min femte om ni hjälper mig <3 Det tar bara några få sekunder, men gör så mycket för mig. Så om ni tycker jag är värd det, får ni hemskt gärna hjälpa mig. Ha en härlig kväll, så hörs vi imorgon!

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/like-a-roller-coaster/