Annons
AnnonsNEVER GIVE UP


IMG_7033 (1)

IMG_7031 (1)

Hej fina ni! Många utav er har frågat om denna jacka, den kommer från Lindex. Jag köpte den på rean tillsammans med teddy-jackan. Nu tänkte faktiskt ta och vara lite djup här, ni brukar ju uppskatta det? Just nu är jag inne i period där det mesta känns lite extra tufft och jobbigt. Ni vet när det mesta går åt helvete, allt känns extra tungt och livet flyter inte på alls. Man känner sig värdelös och klandrar sig själv för det mesta. Jag vet att sådana perioder kommer och går men just nu har denna period varit ganska länge, men jag har faktiskt låtit mig själv vara ledsen också för det måste man få vara. Jag vet inte riktigt var jag vill komma med detta inlägg, vill väl mest poängtera att jag som ”modebloggare” också kan må skit, ha dåliga dagar, gråta för lilla minsta, vara ful, blek, känna sig äcklig, tråkig, inte veta vad man ska ha på mig och vara allmänt deppig. Det är så lätt att många tror att man har världens bästa och perfektaste liv som enbart innehåller ytlighet, skor, kläder, smink och att gå på härliga event. Så är det inte och så fungerar inte livet, jag är bara människa jag med, alla är vi det! Idag vill jag pussa och krama på alla ni läsare som finns för mig och som tror på mig. Ni är bäst, på riktigt!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/t-b-t-3/