Annons
AnnonsNEW HEELS AND NEW TULIPS


IMG_5439.jpg.jpg
IMG_5430.jpg.jpgIMG_5426.jpg.jpg

Har ju glömt att visa er dessa fina skor, mitt senaste tillskott i sko-garderoben. Här pratar vi de perfekta vardagsklackarna, som är supersköna att gå i samtidigt som de gör de flesta outfits roligare och framförallt snyggare. Bra pris har dom också, 299 och de är dina. Du hitar dem på Dinsko här. Jag är väldigt sugen på de i vitt också, skulle ju vara perfekt till sommaren ..

  1. . New in. New heels and new tulips. This shoes is so nice and comfy the perfect everyday shoes. You got them here. It’s yours for only 299 sk. How good?

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/aw14/