AnnonsNEW IN – YSL


IMG_3365PicMonkey Collage

 

YSL Beauté lipgloss nr 11 & YSL Lipstick Rouge Volupté perle 106

Två nya fina YSL till min läppstift-samling. Det röda läppglanset är helt fantastiskt, det blir lika täckande som ett läppstift och har en helt sjuk hållbarhet. Jag kan dricka, äta och bli blöt och det sitter kvar en hel dag. Hur bra? Äntligen slipper jag gå runt med läppstift på tänderna, vattenflask slipper vara kletig och jag slipper fylla på hela tiden. Så illa är det inte alltid, men nästan haha. De mörka läppstiftet tänker jag blir perfekt till hösten och vintern. Så fint med mörka läppar. Köpte även denna fina necessär köpte jag i London på River Island. Den ska fyllas med fint och nytt smink under höstan. Nästa inköp blir läppstiftet från Chanel nedan i den perfekta röda nyansen.

– New in. Two lovely things from YSL, the red lipstick from YSL is magic, you can eat and drink and it’s still there. How good? I think the dark lipstick gonna be perfect this autumn and winter. I like dark lips this season, so beautiful!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/onmymind/