Annons
AnnonsNew stuff


Wihuu 🙂 Nu är det massa nytt på min blogg nya färger, ny header, och en ipod har jag fixat 🙂 Så mina kära läsare kan höra på en massa bra musik medans de är inne på min blogg 🙂 och vill man inte höra juts den låten så byter man till nästa? eller trycker på stop om man inte vill höra alls!? hur klockrent är inte det? 😀 Jag är skitglad över min nya design.

Allting utom headern har jag fixat 🙂 Den har Karin stått förtjänt till! Jag skicka lite bilder o förslag sen satte hon ihop den, jag blev supernöjd, hon har fått med allt. kläder, shopping, min gardeob, mitt liv, smink, inredning och jao allt 🙂 precis vad min blogg handlar om. Jag vart supernöjd, hon är verkligen skitduktig!! Tusen tack gullunge!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/my-lovely_834952/