AnnonsNUDE NAILS


PicMonkey Collage 696933Processed with VSCOcam with f2 preset

Skärmavbild 2013-11-23 kl. 13.29.54

I torsdags gjorde jag mina naglar hos Emma på Parfymeri1, jag är så galet nöjd. Hon är så duktig, nu var det ett tag sen jag gjorde naglar, men kände att det var dags nu igen. Denna gång valde jag lite mer mandelformade och nudefärgade med lite guld/rosé glitter på ringfingrarna. Tycker resultatet blev himla fint, Emma använder sig av Bio Sculpture, vilket är den bästa gelén tycker jag. Känns så underbart att ha nya och fräscha naglar. Har även fixat ett erbjudande till er för er som bor i Norrköping och runt omkring. Gör ni naglarnas hos Emma på Parfymeri1 på Drottninggatan 66 får ni 15% på en förlängning/förstärkning. Uppge bara: REBFRE Hur bra? Ni skådar ju Michael Kors plånboken ovan, tävlingen avslutas på måndag. Så passa på att delta i den.

– Last Thursday I did my nails on Parfymeri1.  I chose a little more almond shaped and nude colored with little of gold / rose glitter on the ring fingers. I love the resultat.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/except-my-lips/