Annons
AnnonsOFF TO BARCA!


20140909-181745-65865687.jpg

Nu sitter vi på planet till älskade Barcelona, vi landar om cirka 45 minuter. Det ryktas sol och 26 grader, så sjukt underbart! Det bästa med att flyga med Norweigan är ju helt klart att man har fritt Wi-Fi. Perfekt när man bloggar ju. Åh det pirrar i hela kroppen, som det alltid gör när jag ska iväg. Att resa är verkligen det bästa som finns!

– Off to lovely Barcelona! We arrived about 45 minutes. It’s sun and 26 degrees in Barca now. Wiho, I’m so excited for this trip.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/start-fresh/