Annons
AnnonsOhlalla


SNIGGIIING!!  min bajsenisse 😀

hallå vet du?  jag sitter hemma nu, sen ska jag äta, sen ska jag träna sen ska jag äta en ben jerry fan så gott!  du jobbar nu, borde gå dit och pussa på dig meeen neeeeeääää orka xD jag fick MVG i självförsvar föresten kul va? kan lära dig lite om du vill asså. men då måste jag döda dig sen.  han sa att med min kunskap skulle jag kunna tävla på elitnivå! jag var bäst på hela kursen och jag sög inte ens av honom :O  huhu så de kan bli va.. 
ne men annars mår jag bra tackar som frågar! jag har inte så mycket nytt liksom allt är som vanligt rakar benen och sminkar mig som vanligt! du vet en tvättbjörn! 
jaa nu ska jag gå 😀  hej då musseplutten!
ses imrogon <3  Molle akka erika zlatan silvia beck jacksson glans och jaa du vet alla som där stjärnorna som jag påminner  om 😉

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/dagens_279759/