Annons
AnnonsP A R T Y P E O P L E


_MG_1201.jpg.jpgPicMonkey Collage 7669.jpg.jpgIMG_1262.jpgIMG_1293.jpgIMG_1258.jpg fififi_MG_1291797.jpg.jpghophpIMG_7489.jpgIMG_1270.jpg
IMG_1314.jpg.jpg

Äntligen mina vänner. Så kommer detta inlägg upp haha. Kvällen igår blev riktgt lyckad =) Jag hade som sagt ett event igår tillsammans med Licor43 och Europeiska Bartenderskolan. Det var jag och sju brudar till Gina, Natta, Emma, Johanna, Tove och Lisa. Vi fick lära oss att blanda lite härliga drinkar, tror det blev fem stycken totalt. Så himla kul, eftersom man typ alltid beställer samma drink ute eller knappt blandar drinkar hemma. Roligt att se att man kan göra så mycket olika drinkar med en och samma sprit. Efter vi hade lärt oss blanda drinkar, blev det tapas på Aqui som kanske på riktigt den godaste tapasen ever. Det slutade med klackarna i taket på Berns! Tack snälla mina fina tjejer, Licor43 och Bartenderskolan för en grym kväll. Känns bra inför sommaren att kunna blanda annat än Vodka/Redbull. Nu ska jag sova, eller vi fina Gina är nämligen här. Vi har har fotat massor fina bilder, lagat mat och pratat om livet. Härlig lördag!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/l-e-o-d-e-t-a-i-l-s/