AnnonsP A T T E R N E D


IMG_8581PicMonkey Collage 22.jpgIMG_8631PicMonkey CollageIMG_8589PicMonkey Collage 22.jpgIMG_8598IMG_8612

Har strosat omrking i mina nya klänning från Zara, älskar det här mönsret och färgerna. Så fint på sommaren, matchade den med favoritsandalerna och väska från Bershka. Nu ska jag göra mig ordning för kvällen här, tror vi först ska till en mysig tapas resturang finns det något godare? Efter det blir det nog Tivoli en sväng eller att hänga på en pub och se matchen =) Vi tar lite kvällen som den kommer. Hoppas ni får en härlig Onsdag =) Puss på er!

dress_zara / shoes_deichmann / bag_bershka / sunnies_ur&penn

– Here is my new dress from Zara, I bought it yesterday. I love this patterned, so nice like the colors to. Tonight we maybe gonna visit the tivoli, so much fun. Talk to you later, hope all of you have a wonderful wednesday!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIV
Laddar http://rebfre.chic.se/copenhagen-day-one/