Annons
AnnonsP E R F E C T


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ni vet när man gör de där perfekta reafynden är shoppinglyckan total. Jag orkar inte hur äckligt nöjd jag är med dessa prylar. Finaste reva jackan från Carin Wester som jag spanat in så länge, hittade jag på halva priset hos Nelly. Hur fantastiskt? Sedan häromdagen sprang jag på dessa perfektaste randiga byxorna inne på Zara rea för 199 kr och likaså tofflorna. Åh nöjd tjej! Jag har faktiskt denna sommar shoppat bra rea-fynd annars är jag expert på att köpa en massor ”skit” bara för det är billigt typ. I år har jag verkligen köpt det jag är ute efter, tittat på innan, är kär i och som är i rätt storlek haha. Ni vet när man så gärna vill ha något, så köper man det i en större eller mindre storlek bara för man så gärna vill ha det, men så hänger det ändå bara längst inne i garderoben sen. Någon som känner igen sig?


– I’m so happy, because i have do the best sale buy ever. This amazing bomberjacket from Carin Wester i found on Nelly´s sale for half price, it’s perfect. And this striped wide pants from Zara, so much love.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/t-j-o-g-e/