Annons
AnnonsP I N A P P L E


Skärmavbild 2014-05-05 kl. 01.09.08.jpgpinapple.jpg

 1. Adidas Originals 2. PINK (VS) 3.inct 4. Lindex 5. Topshop

Jag kommer ihåg när detta pinapple print kom för något år sedan, hade ganska svårt för det då. Förstod inte varför man skulle gå omkring med en t-shirt med en ananas på haha? Nu har jag faktiskt gått och blivit lite småkär i detta mönster. Något som jag kärat ner mig i från första dagen jag såg det är detta set från Adidas x Farm Collection Det är ju så galet snyggt och skulle verkligen vara så fint i sommar. Dock så arg att jag inte köpte det då? Får se om jag lyckas få tag i det .. Skulle även sitta fint med en bikini med ananasmönster. Den ovan är så fin, men verkar vara slutsåld .. Visst är det roligt hur man kan vara så anti ett plagg/trend och sedan verkligen gilla det haha. Nu blev jag även sugen på ananas, så gott!

– First i hate this pineapple trend, so weird. But now one year later i love it haha. Here is a some pineapple favorites right now. I’m totally in love with this set from Adidas. I must have it!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/d-s/