Annons
AnnonsPALM TREES


DSC_0707.jpg.jpg palmss.jpgDSC_0678.jpg.jpgPicMonkey Collage palm.jpgDSC_0700.jpgPicMonkey Collage palms 23.jpgDSC_0838.jpg

DSC_0798.jpg

 

Photo: Natalie Eriksson

Här kommer hela outfiten med denna fantastiska tröja. Roligt med lite färg också =) Nu har jag precis ätit mat och sitter i soffan och tittar på film. Om jag känner mig själv rätt, så kommer jag somna så fort jag lägger mig ner haha. Är ni också sådana? Som alltid somnar i soffan till en film? Imorgon är det en ny vecka, så underbart. Jag startar veckan med två lediga dagar, hur skönt som helst. Så det kommer bli massor utav bloggning som jag längtar. Älskar att kunna leverera bra material till er. Ska även dra vinnaren av bikinisarna, så glöm inte delta här nedan. Pusssss!

pants_rut&circle / sweater_imso / sunnies_bikbok / bag_zara / shoes_nike /

– And here is the whole outfit. This sweater is so cool, I love it. I think white and green it’s a good combo. Hope also you like it?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/p-a-l-m/