Annons
AnnonsPALMTREE PRINT


IMG_868PicMonkey Collage palmm.jpgIMG_8664PicMonkey Collage palmree.jpgIMG_8687PicMonkey Collage palmis.jpgIMG_8679jojp.jpg pallmer.jpg

pants_ginatricot / top_riverisland / necklace_h&m / shoes_deichmann / bag_bershka /

Såhär såg jag ut igårkväll alltså, invigde äntligen mina palm-byxor som legat och väntat på att bli använda. Tycker de är så galet fina, är även lite sugen på klänningen i samma print. Som sagt jag kan inte få nog av palmer, finaste! Blev visst samma skor och väska som igår, blir lätt så när man lever i en väska haha. Nu ska jag röra mig här, vi hörs lite senare. Puss!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM REBECCA

Rebecca Fredriksson är en 23-årig modegalen och sprallig tjej med ett otroligt driv. I bloggen delar hon med sig av sin kreativitet, sin inspirerande och unika stil, de senaste trenderna, grymma shoppingtips blandat med träning och inredning. Hon jobbar heltid med bloggen och är modereporter här på CHIC.se, men jobbar även som säljare och Instagram manager. Rebecca har under ett års tid blivit nominerad fyra gånger för sin blogg bl.a. Årets Modeblogg (2 ggr), Årets Nykomling/Mode och Årets Chicaste Bloggare som hon även vann förra året. Allt går om man vill, säger Rebecca.

rebfre@live.seARKIVAnnons
Annons

Laddar http://rebfre.chic.se/v-a-c-a-y/